Connected AirWits CO2 Plus, sličan originalnom AirWits CO2 uređaju, povezan je uređaj za mjerenje ugljičnog dioksida (CO2), temperature i vlažnosti. Ima tri dinamička zaslona E-ink u boji za precizno praćenje kvalitete zraka u zatvorenom prostoru, a ističe se ultra niskim troškovima tijekom životnog vijeka.

Uz zadane postavke, uređaj prikazuje očitanja svakih 10 minuta i pokazuje visoke/niske razine CO2, mjerenja temperature i vlažnosti. Učestalost očitavanja podataka može se konfigurirati za produženi vijek trajanja baterije, Time se vijek trajanja senzora može povećati i za nekoliko godina više od deklariranog vijeka trajanja koji iznosi pet godina. Uređaj koristi svjetsku Sigfox 0G IoT mrežu za povezivanje u prijenosu podataka, omogućavajući vrlo niske životne troškove, sigurnost i pouzdanost te skalabilnost.

Connected AirWits CO2 Plus je prikladan za okruženja koja zahtijevaju česta čitanja podataka kao što su sportske dvorane ili učionice, ali i mjesta koja u zahtjevima imaju da se i lokalno prikazuju podaci. Kao i svi uređaji na Sigfox mreži, ovi uređaji su sposobni biti neovisni o bilo kojoj postojećoj infrastrukturi informacijske tehnologije (IT) i nije potrebna veza s električnom energijom. Jednostavno, bez održavanja i s ultra niskom cijenom.

I sami smo ih testirali u našim uredima, o čemu više možete provjeriti u objavi.

 

Provjerite tehničke karakteristike uređaja:

Kučište   ABS plastika za unutarnju upotrebu
Veličina 100x100x23 mm
Težina  220g
Baterija  4 x A 3,6 V
Vijek trajanja baterije do 5 godina na zadanim postavkama
Zadani interval ažuriranja zaslona 10 min (podesivno samo za verziju s E-ink zaslonom) 
Zaslon 1,52” s 3 boje E-tinte (samo Airwits Co2 Plus)
Raspon CO2 0-5 000 PPM
Rapon temperature 0-60 °C
Raspon vlažnosti 0-95 %
Točnost CO 50 ppm ili 3% očitanja / T ±0,2°C / RH ±2%
Povezivanje Sigfox RCZ1 / RCZ2 / RCZ4 / RCZ7

 

 

Saznaj sve na vrijeme

Želiš da novosti o razvoju nacionalne IoT mreže same pronalaze put do tvog online sandučića? Ispuni prijavu za newsletter i ispunit ćemo ti želju.

Prijavi me