U jeku COVID krize i otkazivanja konferencija, IoT svijet nije stao. Ove godine niz organizacija u cijelom svijetu implementirao je brojna rješenja, razvijen je niz senzora i tehnoloških unaprjeđenja, a povezanost u svijetu gdje ne smijemo biti blizu jedni drugima postao je imperativ.

Logistika, energetika, medicina, gotovo da ne postoji industrija koja nije bila pogođena ovogodišnjim pandemijskim scenarijem. Baš je zato bitno da i razmjena znanja ne stane. Tako se najveća 0G konferencija uspjela prilagoditi i donijet će vam najbolje od IoT-ja na vaša računala.

U svijetu IoT-ja velika je stvar obilježiti 10. rođendan, pogotovo kad je ona u 2020. Ali za ekipu koja je osnovala tvrtku u sjeni globalne recesije, nema stajanja.

Na Sigfox Connectu imat ćete priliku vidjeti klijente koji su implementirali rješenja i poslušati njihova iskustva, stručnjake koji otkrivaju nova područja primjene, spajaju vrijednost s podacima, redefiniraju poslovne procese i generiraju visok povrat investicije.

Program je zamišljen oko tri glavne misli vodilje:

1.    Re-imagine

Internet stvari i digitalizacija su redefinirali što je moguće za suvremene organizacije.Poslušajte Sigfoxove vizionare koji će vas provesti kroz ovu novu paradigmu i predstaviti kako 0G podržava tvrtke u inovacijama što prije nije bilo moguće ni zamisliti.

2.    Re-design

Otkrijte kako organizacije poput vaše koriste IoT kako bi redizajnirale procese, operacije ili čak cijele poslovne modele. Primjeri iz prakse obuhvatit će logistiku, opskrbni lanac, logistiku, povrat ukradenih dobara i roba, osobnu sigurnost, pametne gradove, distribuciju energije, praćenje potrošnje i mnoge druge teme.

3.    Re-invent

S boljom povezanosti, više podataka i bolje optimiziranom tehnologijom, inovatori konstantno pomiču granice mogućeg s IoT-jem. Pridružite nam se da skupa proučimo uzbudljive razvitke i otkrića koji će oblikovati kako se povezujemo i komuniciramo s fizičkim svijetom oko nas u 2021. godini i kasnije.

Registrirajte se na ovom linku.

Ako želite saznati koja IoT rješenja može vaše poslovanje implementirati, slobodno nam se javite na info@iotnet.hr. Povežimo se!


 

Saznaj sve na vrijeme

Želiš da novosti o razvoju nacionalne IoT mreže same pronalaze put do tvog online sandučića? Ispuni prijavu za newsletter i ispunit ćemo ti želju.

Prijavi me